+46 (0) 8 5999 4000

Språkkonsult

Din språkpartner i kommunikation på engelska
Vår ambition är att vara en heltäckande språkpartner för all din kommunikation på engelska, oavsett om det handlar om utbildning på engelska eller hjälp med texter. Hör gärna av dig om du inte hittar tjänsten du letar efter.

Coachning inför viktiga möten
Behöver du ett bollplank inför ett internationellt evenemang där du ska representera din organisation? Du kanske ska hålla en presentation eller ett tal på engelska, vill träna inför en förhandling eller ett säljmöte, eller förbereda dig inför ett internationellt besök?  Med vår privata coachningstjänst ser vi till att du lyckas.

Finslipa ditt uttal

Du blir bedömd av omgivningen utifrån ditt sätt att kommunicera. Har du  ibland svårt för det engelska uttalet eller att göra dig förstådd fast du kan orden?  Vi kan hjälpa dig tala med större auktoritet och självförtroende.  

Textgranskning
Har du skrivit en text på engelska och behöver hjälp med korrekturläsning och redigering? Våra erfarna redaktörer hjälper gärna till. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Textproduktion
Skrivkramp? Eller tar det för lång tid att skriva på engelska? Låt oss ta hand om din skriftliga kommunikation. Vi förstår behovet av att uttrycka sig nyanserat och kan hjälpa dig slå an rätt tonläge.

Språkakuten
Det kan gälla en fråga om vilket ord som passar bäst i ett visst sammanhang eller kanske en fråga om grammatik.  Vi gör vårt bästa för att svara direkt och tjänsten är kostnadsfri om det handlar om en kort fråga. Välkommen att ringa oss på 08-59 99 40 00 eller mejla din fråga till Språkakuten.

Få en offert

Du kanske också är intresserad av våra tjänster inom översättning av svenska till engelska eller engelska till svenska

Login