+46 (0) 8 5999 4000

Om LSE i Sverige

Storbritanniens äldsta godkända språkutbildare
The London School of English, som grundades 1912, är Storbritanniens äldsta godkända språkutbildare, ackrediterad av British Council. Huvudkontoret ligger i Holland Park i London.  Den svenska filialen, med sina lokaler på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, bedriver sedan 1970-talet uppdragsutbildning i Sverige och övriga Norden.

Högt kvalificerade lärare med bred erfarenhet
Vi har sedan starten skaffat oss erfarenhet av uppdragsutbildning från de flesta branscher inom näringslivet, den offentliga sektorn samt föreningslivet i Sverige. Vi har också bred kunskap om det svenska samhället, den affärskulturen och de flesta yrkesområden, som vi tillämpar i vår dagliga undervisning.

Fokus på yrkeslivet

Vårt fokus ligger på skräddarsydd uppdragsutbildning.  Undervisningen är professionell, flexibel, stödjande och personlig.  Vi erbjuder effektiv, behovsanpassad och målinriktad undervisning i syfte att utveckla förmågan att kommunicera på engelska i alla yrkesrelaterade och sociala sammanhang.

Vi ger dig trygghet i din kommunikation

Välj från vårt  stora utbud av kurser i engelska eller ta hjälp av oss med  individuell coachning, översättning, textgranskning, eller produktion av texter. Vi hjälper dig att lyckas internationellt.

Välkommen!
Boka ett personligt möte på telefon +46 8 5999 4000 eller mejla oss på info@londonschool.se. Vi kommer gärna till dig.


Login