+46 (0) 8 5999 4000

Kurser i engelska

Skräddarsytt efter dina behov
Kursinnehållet skräddarsys efter dina behov och inriktningen kan vara allmän eller specifik. Fokus kan ligga på att fräscha upp och finslipa befintliga kunskaper eller mera grundläggande kurser, med eller utan tyngdpunkt på yrkesspecifik terminologi. Välj det som passar dig bäst. Våra engelskakurser kan antingen hållas på ditt företag eller i våra centralt belägna lokaler i Stockholm.

Vi hjälper dig nå dina mål
Det kan handla om att hålla presentationer och tal, delta under internationella besök eller förbereda sig inför viktiga förhandlingar och affärsmöten. Våra lärare är experter på att ta fram rätt handlingsplan och kursinnehåll så att du lyckas nå dina mål.

Osäker på vad du behöver?
Vi erbjuder en gratis behovsanalys. Det är bara att ladda ner den här blanketten, fylla i och skicka tillbaka den till oss. Du är också välkommen att ringa på  tel +46 8 5999 4000 eller mejla  info@londonschool.se för att boka ett personligt möte. Testa gärna dina kunskaper i engelska för en första återkoppling.

Flexibla kursnivåer

Vi har lång erfarenhet av att anpassa våra engelskakurser efter CEFR skalan (den gemensamma europeiska referensramen för språk) samt andra internationella tester som Cambridge, TOLES (Test of Legal English Skills ) och ILEC (Intenational Legal English Certificate).

Login